Ιώνιο Θεραπευτήριο-Εταιρία

ΙΩΝΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

Η Γενική Κλινική ΙΩΝΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ βρίσκεται στην περιοχή του Κορυδαλλού μόλις 1.500 μ. από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτήριο 1.100 τ.μ. το οποίο ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2003.

Η Γενική Κλινική ΙΩΝΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ έχει δυναμικότητα 60 κλινών. Το Νοσηλευτικό Τμήμα καλύπτει περιστατικά Παθολογίας, Γαστρεντερολογίας, Καρδιολογίας και Νεφρολογίας. Αναπτύσσεται σε 4 ορόφους και διαθέτει μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα και κατάλληλα διαμορφωμένα ώστε να καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες των ασθενών.

Η Γενική Κλινική ΙΩΝΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ διαθέτει πλήρες Διαγνωστικό Τμήμα το οποίο περιλαμβάνει:

  • Εργαστήρια Βιοπαθολογίας για τη διενέργεια όλων των αιματολογικών εξετάσεων και εξετάσεων βιολογικών υγρών.
  • Απεικονιστικό Τμήμα το οποίο περιλαμβάνει Αξονικό Τομογράφο, Μαγνητικό Τομογράφο Ανοικτού Τύπου, Τμήμα Υπερήχων Σώματος και Αγγείων Triplex, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας, Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα (Ακτινολογικό, Μαστογράφο).
  • Καρδιολογικό Τμήμα το οποίο περιλαμβάνει Υπέρηχους καρδιάς (M-MODE-2D, Doppler, Triplex), Δοκιμασία Κοπώσεως και Holter ρυθμού.

Η Κλινική διαθέτει Εξωτερικά Ιατρεία των ειδικοτήτων Παθολογίας, Καρδιολογίας, Νεφρολογίας και Γαστρεντερολογίας.

Το έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο ιατρικό, επιστημονικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της Κλινικής σε συνδυασμό με τον προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό συντελούν στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Το ΙΩΝΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ έχει συμβάσεις με όλους τους ασφαλιστικούς οργανισμούς τόσο για νοσηλεία όσο και για διαγνωστικές εξετάσεις.

Το ΙΩΝΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ διαθέτει ασθενοφόρο για την μεταφορά των ασθενών.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1, 181 20 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
ΤΗΛ. & FAX : 210 – 49 50 937, 210 – 49 49 543
E-mail: info.ionio@gmail.com